• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kuhinja

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,867
Izgleda da bi trebali imeti posebno plaže za cedevitaše, a posebno za panovce i žujovce. Ovak pomešano više ne znaš tko kaj pije i tko kaj plaća. Čistam za znoreti. :ppozdrav: :ppozdrav:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,736
Izgleda da bi trebali imeti posebno plaže za cedevitaše, a posebno za panovce i žujovce. Ovak pomešano više ne znaš tko kaj pije i tko kaj plaća. Čistam za znoreti. :ppozdrav: :ppozdrav:
Naj piti ono kaj ti škodi :ppozdrav:

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,781
Naj piti ono kaj ti škodi :ppozdrav:
Eto cedevita ,,cocte,, i ostale coca cole,,koje se proizvode od raznih praškova,,, a mi pojma nemamo,, i mislimo da nam neškode,, i poslije se bude pokazalo,, griješiš garant to su nezdravija pića,, samo treba znati granicu, u ispijanju ovih autohtonih pića , kao domaće pive, vina, gemišti i špriceri,

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,736
Domače i eko više ne postoji, postoji još samo u našim glavama.
Čim mi ne ostavljamo sjeme za iduču godinu.... motika je prošlost....grebenica, ko to više danas zna kaj znači.... špricanje obavezno.... i gde to sve na kraju završi? Prvo se u nama razlaže, a poslije u majčici zemlji kaj ispišamo, poseremo i u kojoj na kraju strunemo.

Ja ti rijetko pijem bilo kaj osim vode.
Sinoč mi je tak došlo pa sam popil prvu (mislim da ne lažem, a ko lažem onda je druga) ove godine.
I tu sam, probudil sam se jutros.
A danas nebu ni cedevite, ni kiseline, ni gorčine. Idem glet jel ima vrganja, jedu mi se vrganji sa jajcima, a zvizda je več visoko.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,736
Sa prvom sve počinje, a sa zadnjom završava. Samo ve ne odustani. Nastavi, makar na silu i onda dok krene ide same od sebe. :ppozdrav:
Dogovoreno, prihvačam izazov.
Jel bi ti mene možda na praksu zel?
Sa koliko litara kiseline bi me mogel potaknuti dok ja ne počnem sam padati sa nogu samostalno?

Do vrganja nisam stigel, zadržali me ljudi putem i opet ode dan utaman...

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,867
Meni se činiš kao dobar materijal od kojeg bi se moglo nekaj napraviti. Za litre ne bi mogel reči unapred. Do toga treba dogurati. Nejde to preko noći. To ispadne isto kak dok rastepleš traktora. Nigdar ne znaš na kaj buš naišel dok sve ne razmontiraš. Krenulo bi se sa kupicama od 2 deci na eks. Bilo bi dobro da najdemo još jednoga istomišljenika da se moremo izmenjivati pri natakanju kupica. Zna tu biti dosta posla.

Inače, suša je, od vrganji ništa. Možda posle kakve jače kiše.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,736
Odustajem, setil sam se reči svoje bivše kume.
Kad se nečiji muž napije onda je smešni zajebant, a kad se moj napije onda je pijani vol i pomalo posade ona bivša kuma....

A i ovaj video kad gledam. Ovaj bogec samo zna da ga je neko "nudkal" s flašicom, dojdi sim, gle kaj imam, a sutra se neseča ni ko ga je siloval ni za kaj, a ni poticaji nezna jel su seli, jel je bil na moru ili bi trebal iti, a nezna ni jel bilo fino to kaj je naleval u sebe ili ne :hahah:

Ufff, da mi je sad jednu cedevitu mrknuti, pa da je u neznam kakvoj čaši poslužena, samo da se kroz nju plavo vidi.....

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,867
Imaš praf. Još samo fali da nam se jedini majstor na forumu za naša groblja od mašinerije propije. I još da budem ja za to glavni krivac. o_O Drži se ti cedevite i da si nam živ i zdrav.

Najnoviji postovi

Na vrh