• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kuhinja

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,015
Meni je @lijeskakc poklonil par kapi svog proizvoda i odal mi recept za njega...
Do na godinu moram steči prijatelja kaj ima gorice.... ovog za ljesnjake imam...

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
3,338
Koji Q je taj aceto?
I meni ni jasno već godinama...i čital i pital ljude koja je fama oko toga, al ja i dalje ne kužim ili sam glup....kaj su ljudi spremni dati više love zato kaj piše na talijanskom ocet

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
3,101
Meni je @lijeskakc poklonil par kapi svog proizvoda i odal mi recept za njega...
Do na godinu moram steči prijatelja kaj ima gorice.... ovog za ljesnjake imam...

Kaj ja nemam vinograd

Prilozi

• 20250913_105514.jpg
    20250913_105514.jpg
    62.3 KB · Pregleda: 6
  • 20250513_152822(1).jpg
    20250513_152822(1).jpg
    69.8 KB · Pregleda: 6

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,015
I meni ni jasno već godinama...i čital i pital ljude koja je fama oko toga, al ja i dalje ne kužim ili sam glup....kaj su ljudi spremni dati više love zato kaj piše na talijanskom ocet
Mnogo puta sam plovil Via Emiliom između Bolonje i Modene. Imali su tam u Modeni u muzeju Enzo Ferrari nekakve probleme sa jednom zastarelom formulom koju nije imal ko složiti...... :hahah:

Lažem, bil sam po drugom poslu puno puta, bil sam i u muzeju....
Uglavnom, tam oko Modene je Talijanski Čerbobil. Tom Via Emiliom tvornica do tvornice, mi smo isli po neke plastične proizvode.....
Pošto se u zadnje vreme često družim sa chat gpt potražil sam njegovo misljenje.
Ko ima vremena nek prouči, ali ovo sa slike je proizvod za široke mase, a za DOP mi nemamo love....
To ti je ko i meso iz trgovačkih centara.... ali o tome bumo slušali kroz koji dan, samo da malo zahladi.

Najnoviji postovi

Na vrh