• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kuhinja

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,826
Jučer sam skinut "z bolničke hrane", poslan doma.
Pa kad je tak, ja sam odmah danas prionuo, da mi doma sva ćula uživaju.
(Malo mi pomaže da sad supruga svaki dan mora 3 tjedna, u vrijeme pripreme ručka biti odsutna, pa ja do mile volje morem z kuhačom čarobirati to kaj mi padne na pamet i/ili paše 🙃🫣🤣).
Moj su današnji izbor domaće mahune, z vrhnjem i "malo otkoštanoga mesa", bez ostalih primjesa 🙃😇🫣🫠, ja to odnavek volim i jedva čekam da se moja draga vrne doma da prionem žlici, meni su " koštanci dok sam frigal bili mmmmmm" 🤭🥂 recept ne postoji 🤣

1000034041.jpg

1000034042.jpg

1000034044.jpg

Tak mi diši da mi sline idu i sad bum sam' pogledaval na vuru - pa gde je vragu tak dugo, gladen sam. 🙃🫣🤣👋

Najnoviji postovi

Na vrh