• PoĆĄtovani posjetitelju, za koriĆĄtenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlaĆŸemo ti da se registriraĆĄ. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaĆĄtićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i joĆĄ mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❀

Kuhinja

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,791
Dalo se iơčitati iz kockica leda....al kak viski uz kobaje. Meni osobno viơe paơe vino
Vi kaj se u to razmete (mada vidim da ima i onih kaj se razmeju, barem se delaju da se razmeju, a izgleda da se ne razmeju... :ROFLMAO: ) mogli bi deơifrirati kaj je bilo u praznoj čaơi... (y)

A kaj s nama koji ne raspoznajemo i tek smo u ĆĄkoli :unsure:

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
3,553
I meni al ga nisam imao, koristim ơto imam pri ruci 😉😂
Čist opravdano...

Vi kaj se u to razmete (mada vidim da ima i onih kaj se razmeju, barem se delaju da se razmeju, a izgleda da se ne razmeju... :ROFLMAO: ) mogli bi deơifrirati kaj je bilo u praznoj čaơi... (y)

A kaj s nama koji ne raspoznajemo i tek smo u ĆĄkoli :unsure:
Ma razmem se ja isto ko i Mara....

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 OĆŸu 2013
Poruka
2,938
Nova cockta je.katastrofa...
Pepsi mi je inace ok.. manje je sladak od coca cole...dobar je za bambus 😁

@MUHA ovo kaj si napisal da skuhali je barem za 15ljudi..i to pravih muskih uz ovakvo predjelo..

Najnoviji postovi

Na vrh