• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kuhinja

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
12,167
Zasigurno si to zaslužio,,,odradio si dobro neki poso,,garant,,,:ppozdrav:
Sada, možda je istresao vrećicu oreja! To je univerzalno!
I ja sam danas bio oko 6 sati na traktoru. Kak bi susjed rekel "mačeval" na dva mjesta.

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
3,726
Mamine tajne kuhinjskog zanata....junetina u komadu, prvo opeči da se zapre vlaga u mesu, onda u rol, pa malo podlijevati tijekom pečenja, soliti tek na otprilike pola pečenja, pečenje čim laganije i duže...rezultat da noža ni ne treba kak je mekano i fino 1000103008.jpg 1000103009.jpg

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,400
Ta romantična putovanja znaju biti jako iscprljujuća, ali nema toga kaj špek ne zaliječi. :ppozdrav:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,633
Tata je bil samnom..... a kava u Bosni jeftina..... ja sam se odmoril od te romance :ppozdrav:

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,326
I tak dok je ova moja, polovica, na poslu da iskoristim vrijeme za jedan meni specijalitet, špek fileki, no o okusima....
Početak prije cirka jednu vuru, sad je kraj, slijedi onaj najbolji dio...
Treba sad i kuhinju proluftati...

20260528_135044.jpg 20260528_143828.jpg

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
12,167
Došao Amer u RH. Vozim ga u ZG.
Veli: - Idemo u jedan restoran u kojem sam bio pred tridesetak godina. Ja ću nešto naručiti što nema u SADu, a ti naruči što želiš.
On naruči goleme, a i ja!

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,455
I tak dok je ova moja, polovica, na poslu da iskoristim vrijeme za jedan meni specijalitet, špek fileki, no o okusima....
Početak prije cirka jednu vuru, sad je kraj, slijedi onaj najbolji dio...
Treba sad i kuhinju proluftati...

View attachment 91635 View attachment 91636
Ja sam jučer, nakon dva sata rata (samo jučerašnjeg nepotrebno izgubljenog dijela dana, a druge stresne dane s njima ni ne računam), znači rata sa T-com ekipom :mad:, za odmor izmrcvarene, ali na kraju pobjedničke duše 🍷, pripremio špek fileke, za sebe i suprugu. Mmmm, bilo je baš za prste polizati. (Deda mi se izjasnio da on to ovaj put ne smije jesti. OK.)

Za danas imamo najavu da nam na ručak dolaze naši dečki, unuci, supruga je več u pripremama, da dečki ponovo malo "po starinskom jelovniku" s nama uživaju.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
3,267
@Imt 542 De lux Da, uvijek..prvo lozim na mjestu di bude peka i onda ostavim zar ispod jer je gusnata peka. S time da na pocetku skoro nista zara ne stavim gore vec samo okolo jer mi inace odmah zagori ali zato poklopac objesim iznad vatre da se dobro zagrije...

Najnoviji postovi

Na vrh