• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kuhinja

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,781
Mislil sam da nebum to podijelil s vama ali ..... ko i obično, nemrem prešuteti.
Ono neki dan kad sam onu brzinsku pečenjaru slagal.
Nisam se pohvalil zato jer me bute maltretirali da su tu moji kučni ljubimci završili, kak i jesu.

Na masnoj batini je bil vuneni, kak je kolega @nimrennermin i predpostavil i to ne jedan vec dva. Jedan je bil u telečem kaputu, a drugi bez ičeg.
Jedan u suhom pacu, jedan u mokrom.
Osali su samo dugmići i koske za pravog kučnog ljubimca....

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
3,342
10kg mesa sam ukupno spekel...al ovaj put nisam stigel slikati nist...mislim da sam bar 2kg zgubil...teklo je s mene ko da me netko zmeknul...

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
3,342
Celi sam se otopil...1h mi je trebalo kaj k sebi dojdem...nisam jesti mogel...prvo sam 2l vode spil, onda sam polako presel na gemiste kaj sam se oporavil...

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
3,342
Dobro si ga naložio, kao krematorij...😂
A trebalo je to meso speci...hrpa ...i na 2 resetke...a ja ti ne volim brikete ni ugljen...samo drvo...i ti bukva ili grab...pa onda treba i dobro naloziti da drzi dovoljno dugo za to...

Najnoviji postovi

Na vrh