• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kuka IMT 533/539

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Već sam nedavno metnul sliku, za lakše priključke je, jer ju drži hidraulika.
View attachment 46780
Sa druge strane auto kuke navari za traktorski prikolicu.

Pa šta ti je, ne može na to vuči onu 12-tonsku prikolicu koju će izraditi kroz 20-ak godina. Uz to, to sa tvoje slike ništa stručnjaci nisu proračunali, a sigurno nisu ni zagrijavali pločevine prije varenja, niti koristili adekvatan plin...

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Opa miki😳😳😳danas mi došel poklon doma iz Engleske, prijatelj kaj dela u brodogradilištu u Liverpoolu poslal mi sa autobusom djelove za kuku, pa ja nemrem vjerovati 😉, dal sam sad šoferu 20 kuna za pivicu kaj mi to čuval, pločevina 2cm neka brodska, neznam ni kak se zove, rupu zbušil, veli ovo bu držalo pritisak 20 tona😳😳😳😳😳😳😳
Zna da imam raketu pa je to neki standart onda.
I donju ploču bum napravil, sve mi poslal sad samo da ja najdem cajta da to Iskonstruiram😉

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,724
To buš naklinčal bez veze s tim teškim materijalom pa ti prikolica nebu ni trebala.....
Ali opet dobro, to skinuti dole bu umjetnost pa se bu zanavek vozilo, kak i na @ZJ Štoreu pa bu poslužila ko uteg kaj Ferca razlikuje od svih ostalih traktora. On je jedini kaj utege otraga treba 🤭

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Kad komisija donese konačnu odluku, nije to tak samo kak si neko misli 😉tu ima x stvari i faktora kak kaj napravit, nosivost, dizajn, ljepota, snaga. Pregled varova nakon švasanja, ima tu posla još oko pripreme ohoho. Ali evo polako ide napred.

Sad je trenutno faza komisije kaj vječaju jel tu det šerafe neke m22 ili kline, bolcne.

Tak da se bu taj komada mogel skinut.
A tu još ide rupa za kardan.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,670
Ispustil si - moć. Nemoj pozabiti na sve elemente koji vode ka savršenstvu da ne moraš delati 2 puta isto (y)

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,411
Ove ušice zavari za dno, a tak da donja kuka bude fiksna, a ovaj klizač napravi za gornju, koja more biti okretna.

Najnoviji postovi

Na vrh