@steff daj stef reci npr kad bi ljuljnila dobra kisa bil uvatila kora ili ne bi kako bi kukuruz izniko
Kod mene bi taj sjetvospremač nakon par prolaza završio u starom željezu.. Rd lupa kao luda u pripremi.
Da si odma nakon oranja prešao plitko sa RD sad nebi lupala. I moj šurjak isto ore a ne zatvara. Nikak mu dopovedati neke stvari. Bumo videli ko če proći bolje.Ja ili on.
Kod mene bi taj sjetvospremač nakon par prolaza završio u starom željezu.. Rd lupa kao luda u pripremi.
Ne tretiram kukuruz ali imam sijačicu s deponatorima insekticida , unutra sam stavljao Geocid, sad Dursban..ali pošto su oba ukinuta za nešto novo nisam još saznao.tj jesam Force granulat ću koristit sljedeće godine..uglavnom super zadovoljan rezultatiama..niti zlatice, pipe, niti žičnjka..Imal koji poljoprivrednik da je tretirao sjemenski kukuruz kakvim preparatom od štetočina i kojim preparatom ja sam ove godine planirao sa syngentinim FORCE 20 CS imal ko kakva iskustva imal to kakvog efekta.
Force OC 20 i Force 1,5 G nije isto....oc 20 je sredstvo za tretiranje sjemena i nema za kupiti u slobodnoj prodaji. Force 1,5 G je granulat koji se primjenjuje za tretiranje tla, širom, u trake ili inkorporacija sijačicama tko ima detonatore za takve stvari.
Razlika između ova dva preparata je da je 1,5 G daleko djelotvorniji u odnosu na OC 20.