Koje godište ti je sijačica? Moja oltova 2008g 4reda na 70cm može oko 420/ha bacit bez ikakvih dorada pa zato pitam.Kapitolis jučer posijan, oltova sijacica, na 19cm, gnojivo otvorena do kraja znaci 260kg/ha 15 15 15, a danas patnja 🍻
Hahahaha daj broj pa da te zovem 🍻
Ej ne znam to je od kolege, ja kupio gnojiva za 300 po hektru, a ono bacilo samo 260kg/ha, nisam zadovoljan zbog suncokreta ali sto je tu je 🍻🍻🍻🍻Koje godište ti je sijačica? Moja oltova 2008g 4reda na 70cm može oko 420/ha bacit bez ikakvih dorada pa zato pitam.
Hahahha upravu si kolega 🍻🍻Meni je gore kad me forsiraju sa toplim pivom.
Inace, sa sjetvom krecem za tjedan dana.
Nije greška 😉, već nestrpljivost. Bit će dobro na kraju!Posijao čak jedno jutro...
Vidjet ćemo je li greška što sam požurio, ili nije...
Pajdaš posijan.
Pojačaj gnojivo u duplo i to je to.Pozdrav,
Kako vi dozirate umjetno gnoj kod sjetve.. imam sve skupa 1,8hektara za posjati( prema jednoj tablici koju sam pronašao na netu ide 200 kg 15-15-15 na hektar i 100 kg predsjtveno ureje.. jel to dovoljno..
Moji su kupili 30 vreća 15-15-15.. i ureje 5 vreća mislim nebude smetalo al me zanima dal je potrebno tolko.. i odmah prskam sa Adengo.. Te bi još poslije išla prihrana sa Kanom( jedanput)
Dosta zanimljiva gnojidba.Ja stavljam samo 15-15-15 cca 400 kg u sijačicu i prihrana KAN-om isto tolko (jedanput).