Imt 542 De lux
Dobro znana faca
- Tu od
- 28 Kol 2010
- Poruka
- 1,166
Adengo ne ubija rizomski sirak
Talisman, motivellA s cim spricati? meni je jedna njiva u potpunosti u sirku, nikad ga nije bilo toliko. Spricao sam s adengo i izostala kisa i tak tak odradio. Prosle godine je zaustavio sirak i u kultivaciji sam ga zatamanio.
Jbg, vec sam kultivirao, ali tak tak, ostalo ga dosta... nisam stigo obilaziti njivu a stari me uvjeravo da je malo sirka...a ono cjela njiva, ja ga onda pitam kaj puno ako to malo? On meni kaj ti znas, to bude dobro....Prvo prskanje sirka i nakon 2 tjedna kultivacija i to je to
Naravno da je on već uzel dio uroda,ali ja bi ipak pošprical i u toj fazi, jer iduće godine bude to džunglaMože se njega spaliti i u toj fazi ali šteta je već napravljena.
To nije rizomski sirak..već iz sjemena..bez problema ga uništi Motiwel ili Laudis..rizomski..ništa..samo ga uspori u rastu..Jedino..veeelika doza Totala..ili Focus Ultra u pojedinom sortama kukuruza ili soji i suncokretu..tj..strništu..
Samo ga zaustaviti, spržiti nadzemni,,ali podzemni dio ništa..Kod mene je isto tako nakon adenga buknuo, pa sam ga ručno morao s motivelom. Vidit ćemo hoće li uspjeti.
Neznam u krumpir i proljetnom ječmu se pokazala ok.Kakva je to urea?
Da vrhunski profesionalni stroj,zato i ne sudjelujem u temi o njima jer me još ovih desetak godina nije iznervirala.Jel to H545 u pozadini?