• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kukuruz 2022

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,717
Kod nas vjetar svaki dan, nema šanse folijarnu prihranu odradit.
Bilo je u planu dva puta proći folijarno, ako uspijemo jednom bit će super.
Tolko kise palo i sad vjetar da ne mogu nista...ni kultivaciju odraditi ni folijarno...iako mi vjetar sad.i pase da osusi malo...pa onda uspijem kultivaciju odraditi...ako budem mogao unutra i nebudem previse kidao...

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
3,995
15ak % dušika
20ak % kalcija
I 0.3% bora ak se ne varam.
Urea definitivno nije.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,583
Pa po vama jel to dobro ili loše nešto, korisno ili nekorisno.
Loše nije, a isplativost budeš sam vidjel. 3 u 1, prihrana dušikom, kalcizacija i dodatak mikroelementa. :)

did ivo

Dobro znana faca
Tu od
30 Pro 2010
Poruka
1,746
Viduka koliko sam je shvatio ti si negdje iz Dalmacije a kod vas nema kiselih tala da treba kalcij.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,717
IMG_20220612_192049.jpg
9911 sijan pred 1.maj..kukuruz do pojasa (a visok sam 193cm)...i kaj da sad radim? Nije kultiviran jer je palo tolko kise zadnja 2 tjedna da nisam.mogel s traktorom unutra a sad je vec preveliki i bojim se.da budem ga trgal...da ga samo folijarno pospricam? Da barem nekaj hrane dodam...bilo je nesto stajnjaka i u sjetvi 3x15 u sijacici...

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,717
Visoki traktor i visoki kultivator...al ne ja sa svojim 539 i kultivator domace izrade...eventualno folijarno bude onda ako mi kolega posprica...

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh