Repelenti su beskorisni, ne reagiraju svinje na njih, nabavi mali radio ili mp3 player i neka galami i okolo na špagu komade spužvi ili mekane tkanine koja upija i omekšivačem koji najjače miriše pošpricaj okolo svakih par dana, možeš ga malo i sa vodom razrijediti, 1:1 ili malo više. Kod svinje glavni osjet je njuh, sluh manje a vid je jako loš.Kako su se pokazali kemijski repelenti protiv svinja i da li ih je netko koristio?
Možda prasac na 2 noge, napraviš postolje sa krovićem za radio i kolac zabiješ 1,5 m visok i na njega postolje sa radiom. Bolji je mp3 plajer sa SD karticom, snimiš sa Youtuba psa, vuka, pucanje, ekslozije i galamu, svađu, on to vrti cijelu noć, preko dana staviš ga na punjač ko mobitel.Ja miksam,svaki par dana repelent pa onda između omekšivač. Radio je mom susjedu prasac rastavil na proste faktore a jednom kolegi ga je odnesel par kilometara dalje u polje. Sve to slabo pomaže jer se brzo naviknu na sve mirise,a pogotovo ak njima kukuruz paše.
Jedino ak si je taj na 2 pripasal papke.Možda prasac na 2 noge, napraviš postolje sa krovićem za radio i kolac zabiješ 1,5 m visok i na njega postolje sa radiom. Bolji je mp3 plajer sa SD karticom, snimiš sa Youtuba psa, vuka, pucanje, ekslozije i galamu, svađu, on to vrti cijelu noć, preko dana staviš ga na punjač ko mobitel.
Evo upravo stigel iz kukuraza i kak sam već napisal moreš ti špricat s čim hoćeš ak njima paše ode ona.Susjednu nisu ni taknuli a kod mene na mjestima možeš se s traktorom okrenut. Badava i repelent i omekšivač i smrdljiva odjeća....I kojim sredstvom špricaš jer se i meni pojavio taj problem na parceli među kućama.
Nije, samo nešto malo, ali to nisam vidio još kad smo sijali domaće sjeme, dok nije bilo hibrida.Nije ti cijela njiva pod snijeti.