Ja sam 84' i primarno radim sve za vlastite.potrebe...prvo najvise zbog.klinca koji je sad 6 godina. Imam bušu i odrastao je na.domacem mlijeku. Bio zasušio kravu pa nisam imao mlijeko. Natocio malom iz tetrapaka. Rekao mi: "To nije mlijeko"...
Kukuruz proizvodim primarno za vlastite potrebe (višak prodam) jer hranimo svinje za sebe. Napravim sve doma. Kobasice, budzole, salame...uz to domaci sir..mali jos pita dal je nase, domaće...
U ducanu nisam.kupio salamu, ne sjecam se kad...da bacis cijelu racunicu ne mozes za tu cijenu kupiti nista domace...s obzirom na to sto se nudi u ducanu...ali ja nebi to da mi daju badava..
Al lakse je sjedit po kavama i zivit u stanu bez obaveza...
Kad moji prijatelji uzivaju ja sam u trkaktoru ili u stali ili na vrtu...
Kukuruz proizvodim primarno za vlastite potrebe (višak prodam) jer hranimo svinje za sebe. Napravim sve doma. Kobasice, budzole, salame...uz to domaci sir..mali jos pita dal je nase, domaće...
U ducanu nisam.kupio salamu, ne sjecam se kad...da bacis cijelu racunicu ne mozes za tu cijenu kupiti nista domace...s obzirom na to sto se nudi u ducanu...ali ja nebi to da mi daju badava..
Al lakse je sjedit po kavama i zivit u stanu bez obaveza...
Kad moji prijatelji uzivaju ja sam u trkaktoru ili u stali ili na vrtu...