Zato što evo npr. Ja imam 2kj na kojima je korov bas nabujo i to sjetvospremačem ne mogu počupat , a tanjuraču ne želim koristiti, opalim totalom da to sve ubijem jer da čekam da kukuruz naraste korov prerasto 😁👋🍺Možete li Vi..koji prskate totalom objasniti razlog i efekat tog prskanja odmah nakon sjteve??
A sa čime pripremiš za sijanje?Prema tvom postu ti posiješ u taj korov? Mene zanimaju ovi koji pripreme,posiju..i onda prskaju totalomZato što evo npr. Ja imam 2kj na kojima je korov bas nabujo i to sjetvospremačem ne mogu počupat , a tanjuraču ne želim koristiti, opalim totalom da to sve ubijem jer da čekam da kukuruz naraste korov prerasto 😁👋🍺
Sjetvospremačem, ni rotodrljača to nebi sje*ala, a posijem jer imam disk ulagač i opalim totalom i bude čistacA sa čime pripremiš za sijanje?Prema tvom postu ti posiješ u taj korov? Mene zanimaju ovi koji pripreme,posiju..i onda prskaju totalom
Glavno pitanje je kaj i koliko si gnojil prošlih godina. I ako si možda rafil analizu?Imam pitanje dali bi u predsjetvi kukuruza bilo dobro baciti samo urea bez bacanja npk đubriva po poslje kanom prihraniti jer sam dojma da je kukuruzu najpotrebniji dušik od svih vrsta kultura