• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kukuruz 2024

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,228
Znam ja to, ali gde više danas osmoredku nabaviti?
 

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,228
Vrijeme je povoljno, ako svako ono odozgo padne na ono odozdo i ako svaka ona las postane zrno..... bit če pogača :ROFLMAO:
A kombinat je uspelo samo Titu napraviti i nikome poslije njega.
 

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,044
Muha, aj ti za svaki slucaj protresi to rucno da padne kam kaj mora pasti. Steta je ne iskoristiti takav potencijal.
 

jossip

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2019
Poruka
901
Koliko klipova obično ima po stabljici s obzirom da sam i ja vidio tri a negdje i četiri. Da li se višak klipova trga ili moram angažirati vojsku kada bude berba? Radi se o BC 752 i ima nešto pajdaša.
 

Brad1

Iskusan lik
Tu od
24 Lip 2019
Poruka
658
Kukuruz je sklon kanibalizaciji. Tako da od tih 4 možeš računati na max 2. Vrlo često potjera 2 na svima stabljikama pa do žetve ostane jedna. Daleko je još kraj.
Po meni su bolje odlike hibrida koji daju 20-22 reda na jednom klipu nego da pokaže da će biti 2 klipa. Govorim o gustoj sjetvi, o rijetkoj nemam pojma.
 

Najnoviji postovi

Na vrh