• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kukuruz 2026

Ivan00

Aktivni član
Tu od
29 Stu 2020
Poruka
119
Čini mi se dosta solidnim!
Jako sam zadovoljan s njim. I kombajn ga voli jer se jako lagano kruni a rodi fantazija kad se sve odradi kako treba. Kod mene se on sije redovito vec par godina i sijat ce ga se i ove. Navodno je taj p9944 novija i bolja "zamjena" za famozni p9911.

Toni4717

Novi član
Tu od
14 Kol 2025
Poruka
19
Jako sam zadovoljan s njim. I kombajn ga voli jer se jako lagano kruni a rodi fantazija kad se sve odradi kako treba. Kod mene se on sije redovito vec par godina i sijat ce ga se i ove. Navodno je taj p9944 novija i bolja "zamjena" za famozni p9911.
Stvarno ne znam šta da sijem.Sijem kukuruz samo za ishranu stoke pa sad ne znam sta da uzmem.Dobio sam preporuke za 9944 i bc 323 ali ne znam koji bi bio bolji?

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,464
Ne može biti zamjena za 9911 ako se jako lagano kruni.
Jer nije onda za berbu u klipu, a 9911 je idealan za berač.

Nadam se da ga nikad nece izbaciti, osim ako mu ne nađu dostojnu zamjenu.

Ivan00

Aktivni član
Tu od
29 Stu 2020
Poruka
119
Ne može biti zamjena za 9911 ako se jako lagano kruni.
Jer nije onda za berbu u klipu, a 9911 je idealan za berač.

Nadam se da ga nikad nece izbaciti, osim ako mu ne nađu dostojnu zamjenu.
Što se tiče zamjene,to su rječi njihovog prodajnog predstavnika. U mom kraju p9911 več par godina podbacuje prinosom i lagano će sam sebe izgurat.

Najnoviji postovi

Na vrh