• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kukuruz 2026

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
5,044
Jedna parcela je dobra jer je blizu vode i očito je povukla dosta vlage.
Sve ostalo je tako tako, više loše nego dobro.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,980
@MUHA tvoje su skolski primjeri...svaka cast...
Pošto svi znamo da ja nemam traktorskog kotača onda je logički da zasluga za to pripada nekom drugom.
Mislim, kukuruza je moja, na mojoj zemlji, ja sam pribavil ono kaj mi se reklo i prije cca mjesec dana kišu molil, nekaj sam namolil, izgleda taman. Za sve ostalo su zaslužni moji prijatelji koji su očito sve odradili na vrijeme i kak treba.

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
4,123
Očito da se i njima sve odradi na vrijeme i kak treba pa im nije problem uzvratit uslugu 👏👏

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,980
Očito da se i njima sve odradi na vrijeme i kak treba pa im nije problem uzvratit uslugu
Baš sam neki dan naletel na jednu pričicu oko uzvračanja usluga, ali bum ju objavil u poučnim pričama (y)

Najnoviji postovi

Na vrh