• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kukuruz 2026

Toni4717

Član
Tu od
14 Kol 2025
Poruka
31
otišao malo vidjet parcelu jednu di je presijavana negdje oko 15.5 možda koji dan kasnije jer su mi vrane i fazani
pojeli 50% na 1000 hvati ....u pitanju je pioneer 9911....a što je najvažnije na toj parceli je šljunak dole i slabije vlagu drži ..... jel netko zna kakva je ovo bolest
Mjehurasta snijet

antolo46

Aktivni član
Tu od
23 Srp 2014
Poruka
326
Axial pitanje za Vas. Dali uz GEO2 koristite i ostala gnojiva ili samo GEO2? Jer sam čuo da gnojidbu sa dušikom treba nastaviti

Axial

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
901
Punu gnojidbu duškom obavezno, uz GEO2 ja za kuruzu stavljam i NPK u sijačicu, sa naglaskom na P. Po analizi imam jako malo P u tlu i onda to ide u redove, ali ne treba pretjerivati (nikako sa 15 15 15). Meni se to pokazalo OK. Stavljam 200 kg/ha GEO2, godinama. Jedino što bih možda promijenio u odnosu na ono što sam radio prije prvih par godina bi išao sa 300 kg/ha GEO2, pa tek onda smanjio na 200. Ili si izabereš par parcela i na njima probaš baciti 300 a ostale 200 kg/ha. Treba malo i eksperimentirati.

Najnoviji postovi

Na vrh