• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kukuruz 2026

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,722
Vidio sam tu preporuke od vas par pa reko baš da probamo. Inače je Pioneer 9989 davao 32 i 36t na toj parceli od 5.5-6 rali.. Ali ovakvu sušu ne pamtimo od 2003...

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
3,554
ja sam rekao za životinjice u suhom uskladištenom kukuruzu koji se hvata za bačve ili u ćemu ga već imate
Aha...krivo shvatio...to nazalost imam da..
Jel bi actelic rijesio taj problem? Pa onda nebi pljesnivila? Napravi mi se uvijek.prstene okolo...

vlastel

Dobro znana faca
Tu od
30 Sij 2019
Poruka
695
Sve van. Očistiti bačve i vračati unutra uz špicanje u slojevima. Ako sad pošpricate po vrhu, nema koristi.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
3,554
nisam ni mislio sad...izvadio vec sve van...prazne su bacve...dio mi je sad u drvenoj bacvi a dio u jumbo vreći...neću ove godine ni puniti bacve...tek slijedeću godinu...

Najnoviji postovi

Na vrh