Neki suše iz usluge pa štede na gorivu pa zrno ima previše vlage za sladištiti, lako se pljesniviZašto ne sušen u sušari
Iz sušare ima puno loma i svakakvog smeća..za razliku od čardaka.Neki suše iz usluge pa štede na gorivu pa zrno ima previše vlage za sladištiti, lako se pljesnivi
Nema loma ako je sušara dobra. Isto tak dobre sušare imaju i odvajanje smeća i loma. Npr. protočne sušare nemaju loma osim onog kojeg kombajn napravi. Isto vrijedi i za “klasične” sušare koje ne mješaju kukuruz nego ga samo propuhuju. Mobilne sušare koje mješaju kukuruz imaju lom ako su poderane pužnice koje ju pune. Neznam za nutritivna svojstva ali kukuruz iz kukuružnjaka bude pun štakorovih i miševih gov* i sav zapišan i ako je to bolje nego ovaj iz silosa… Radil sam tak godinama a sad sav kukuruz sušim i spremam u silos i meni se puno više sviđa kukuruz iz silosa nego iz kukuružnjaka. Ako netko ima neke službene podatke da kukuruz iz kuružnjaka ima bolja nutritivna svojstva nek slobodno podjeli.Iz sušare ima puno loma i svakakvog smeća..za razliku od čardaka.
Kukuruz iz čardakaKukuruz iz sušare
Mislim da ti imaš kružnjak,a ne čardak🤭Kukuruz iz čardaka
Pogledajte ovaj kukuruz i slike od Imt 542 deluxe pa će vam biti jasno zašto tražim zrno iz kukužnjaka!Kukuruz iz čardaka
Gospon velečasni, ak ste i puknuli malo pristojnosti vam ne bi škodilo.Koja drama..ako hoče popišani nudite mu popišani.