B
BAGERISTA
Guest
jb ga dečki, niš, ove godine smo zakasnili,
mogli smo imat alibij da je poplava odnesla meso :lol:
Još se dela plan,,,,nikad ni kasno kolega.......8)8)
jb ga dečki, niš, ove godine smo zakasnili,
mogli smo imat alibij da je poplava odnesla meso :lol:
Još se dela plan,,,,nikad ni kasno kolega.......8)8)
Dobar :rolfer: :rolfer: dobar, a čuj on je blizu mene ,,,,,,,,, morao bi otić u izvidnicu...... onak ko fol štaima..........:drinkers:
onak, samo preko nasipa malo proviri :lol:
nemoj skroz u dvorište, bit će preoćito :lol:
Dobar :rolfer: dobar, a čuj on je blizu mene ,,,,,,,,, morao bi otić u izvidnicu...... onak ko fol štaima..........
Vidim ja tu se neki planovi smišljaju :lol: ....Moram smišljat obranu....
Samo pazite da ne padnete s nasipa u koprive...
Ehehe :lol: Pa blizu smo mi...baš bi mogao doć, a i Josix bi mogo s fergićom doć kad ga sredi...šta mu je to, samo par kilometara :rolfer:
E onda bi mogli :drinkers: artyman: :gitarist:
Evo kak se to kod mene dela...
Uploaded with ImageShack.us
Heh :lol: ma sta ce ti kamp prikolica kad fergić ima kabinu za spavanjetoooo bečarii!!
heh, ako se sa fergijem zaputim do Jezeran ove godine kako planiam, pa zakaj nebi ni do okolice Zagreba, ima dobra cesta preko Pisarovine... samo da kamp kučicu nabavim, nakaćim na traktor, i udri!! :lol:
Vidiš vidiš ti @kumića tambura on sve u 16 artyman:
A navratit ću, još dok nije počela sezona radova.....
Heh :lol: ma sta ce ti kamp prikolica kad fergić ima kabinu za spavanje :rolfer:toooo bečarii!!
heh, ako se sa fergijem zaputim do Jezeran ove godine kako planiam, pa zakaj nebi ni do okolice Zagreba, ima dobra cesta preko Pisarovine... samo da kamp kučicu nabavim, nakaćim na traktor, i udri!! :lol:
Vidiš vidiš ti @kumića tambura on sve u 16 artyman:
A navratit ću, još dok nije počela sezona radova.....
zemem ja onda svoju akustičnu, kavubojski šešir, nakačim na fergija, dam otkaz na poslu i udri po cijeloj zemlji!!
:lol:
ajme, ajme, krenulo se u drva!!
ovo je prva godina da sam dovezao drva u dvorište prije jeseni...
sad nakon berbe grožđa lagano režemo, cjepamo i slažemo ... uživancija!!
vidim da na makini imaš gume ko i ja, original slick gume za trke na Grobniku :lol:
artyman:
ako 533 ne pali, samo akumualtor treba promjenit :rolfer:
da ti alternator ne probija? to je meni bilo pa nije punil akumulator...
a kaj bi ti gumu kojoj je ripnja pukla po pol pa propada na tom mjestu?
imam turbo ljuljačku, dok se vozim, odmah se i ljuljam, dobra stvar da postaneš otporan na morsku bolest :lol: