Vladica162
Novi član
- Tu od
- 15 Tra 2021
- Poruka
- 6
Da li neko ima Goldoni euro 45, kakva su iskustva, razmisljam da kupim nov. Koristio bih ga za malciranje i prskanje malina, blag je nagib, razmak medju redovima 2m. Nov kosta 17500 €
Pogledaj si neki normalni voćarski traktor, poput Landinija, kakvog je kolega @damirko kupil.Pozdrav,gledao sam neke Goldonije pa me zanima me koji Goldonijev model bi mi vi preporučili...
...Što mislite koji model bi mi bio najbolji,da gledam neke druge traktore ili ne? (40-80 ks).Hvala.
Imam ja takav za prodati 3050 taman sam mislio tako staviti cjenu 17ili 18000 odradio 2200 sati , a imam i hovardovu frezu sa njim ili posebno .Evo dečki sad sam još malo tražio i raspitao se o Golodniju i imam par modela koji mi se najviše sviđaju
3050 bi uzeo ako bi našao za 16-17.000€ meni se čini pravi odabir za moj obujam posla ali sam našao i neke koji su slični a skoro isti kao i 3050.Aster model je (po meni) mini verzija 3050 ali je zato dosta jeftiniji,a skoro sve isto koliko vidim🤔🤔
Još sam sad gledao i starije modele i ovaj Euro od 40ks mi se čini kao lijep traktorčić jedino mi je problem kod njega da ne može malo veći malčer na njega.Što vi mislite o ova 3?