• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kupnja traktora Goldoni

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,165

Evo sve šta si tražio

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,165
Slučajno je tako jer živimo u doba inflacije...sjeti se juge i kredita, a sve između je borba

Pjero

Iskusan lik
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,598
Pa da, kupiš ga novog, pa za deset godina ga možeš prodati samo skupljeg...😁

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,592
Pa landini mistral je tu negdje cijena s goldonijem. Nađe se agt od 50 konja pokoji....

Ja smatram da je goldoni bolji od oba. Zato sam i rekao da je najbolji izbor.

Ali mi se tu ozbiljno približavamo cijeni od rex3... Što je već po meni bolji..

damirko

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2016
Poruka
1,537
Jesenas nisam htio dati 15 za star 3070 sa grijanom kabinom, razišli smo se za oko 500e u Slo. Ne vjerujem ni da se ovi mogu prodati za 15. Jednostavno vrijeme najbolje pokaže koliko što vrijedi... Nagledao sam se onih što su jaki na cijeni i onda stoje na oglasu godinu dana. Kad nazoveš, uvidiš da zapravo nisu na prodaju nego samo iskušavaju sreću. Ima i onih koji prodaju ali još se ne može doći jer im traktor treba za dovest drva i sl, ti su mi najjači.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,592
Ja isto smatram da 3050 bez kabine ne vrijedi baš 15-18 koliko traže.

A šta te bio problem s 3070 za 15? To mi se čini ok cijena?

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,165
A tv za 5000-6000? Sta je najgore znam da za toliko idu jer sam i ja jednoga prodo za 5500...po cemu onda goldoni ne vrijedi 15-17...imate krivi pristup trzistu...ne gleda se sta je realno gleda se sta trziste kaze a trziste se ravna prema ponudi i potražnji...

damirko

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2016
Poruka
1,537
Taj je imao trule blatobrane i vrata te zadnje gume jako oštećene i loše pa zato... Proda se jedan ili dva, ostali stoje jer je cijena previsoka. Da je poljoprivreda u boljoj situaciji, ne bi se ni ta dva prodala već bi se kupovalo nove traktore. Osobno smatram da sam trebao kupiti novi stroj jer se planiram dugoročno baviti voćarstvo i imam površinu koja bi trebala to moći izdržati, ali to je do naše države... I zato sam morao suhim zlatom platiti traktor star 40 godina. Jel to tržište, jel to normalno?

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,592
Pa je. Cijene su visoke zato jer ljudi nemaju novaca za nove traktore.

Ja sam se zagledao u novog same frutteta na njuškalu...

Ali 56 000e😂😆... Mogu ga samo gledati..

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,165
To je tržište i to je normalno, pa šta mislis da su samo kod nas takve cijene? I kod drugih je ista ili gora situacija, samo nemaju balkan i socijalizam još u krvi pa krive državu,dobavljače, otkupljivače i makču na drvu za svoje neuspjehe i ne očekuju da će sa 4h imat nove traktore nego pljune u ruke i radi 20h (poanta je omjer) pa vozi nove traktore dize kredite i poticaje, ne mozes prdnut i stisnut neke je vrijeme pregazilo baš zato jer nisu išli korak uz tržiste.
A šta se tiče prodaje traktora, svaki dan listam oglase i te fore on pita 6000 dat cu 3000 zaboravi, to samo u ribarskim pričama pali.
I trulo se pobrusi, pojača pofarba ako je moguće i nije neki trošak, također gume su promjenjiva stavka...svi bi novo za 30% cijene🤣
E da , tko bi kupovo nove traktore za dve prikolice drva i 500m2 vrta? Da je novi i 20t€ tko bi dao te novce? Zato tv i drži cijenu zato i mali voćari drže cijenu, šta nekad su vam traktori bili jeftiniji nego danas? Nekad (70-80) goldoni nije koštao kao tada novi golf2i to u vrijeme kada je 3 puta teže bilo doć do novca nego sad? Ili vam je i tad država, otkupljivači, dobavljači i jadna mačka na drvu bila kriva šta se krpalo sta je bilo ili se radilo sve ručno, ljudi brzo zaborave od čega su došli i uvijek su nezadovoljni, treba jedan dobar reset.

Posljednje uređivanje:

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,592
Ne pričam o tvom s 900rs 😂😆. To je novi traktor koji je stajao u salonu... Ti si ga samo malo tjerao da ne zahrđa.

Takvi kao tvoji rijetko dođu na prodaju. To se u okolici proda čim netko čuje da je za prodaju.

Za 11 godina bi kod mene imao 3500-4000 rs.

Pričam o traktorima s 4-5-6-7000 rs... I većinom izraubanima koji se nude po njuškalu..

Najnoviji postovi

Na vrh