• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kupovina preko interneta

Goran S

Aktivni član
Tu od
30 Pro 2012
Poruka
114
Naručih.. Jedva čekam da drobimo, s obzirom na cijene umjetnjaka prelazim na organsko i kako bu - bu. :cool:

Goran S

Aktivni član
Tu od
30 Pro 2012
Poruka
114
Došao strojček za 7 dana, moram priznati da sam impresioniran. Malo mi sve to bilo nerealno, ali stvarno je stiglo u tom kratkom roku..

Goran S

Aktivni član
Tu od
30 Pro 2012
Poruka
114
Danas sam samo otvorio drveni box da vidim da li je to to i da li je odokativno sve tu.. Još neću da vadim i sklapam stroj, mogu slikati kako je spakovano.. Inače to je njihova najmanja drobilica za nas obične smrtnike da se ne zahebavamo sa granjem od orezivanja a ujedno i da napravimo gomilu komposta..

Posljednje uređivanje od moderatora:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,522
Otpri čim prije, jer ti je rok za reklamaciju obično 7dana,da vidiš jel sve u redu.

Goran S

Aktivni član
Tu od
30 Pro 2012
Poruka
114
Piše 5 radnih dana ako nešto fali. Vidjeti ću.

Posljednje uređivanje od moderatora:

Goran S

Aktivni član
Tu od
30 Pro 2012
Poruka
114
a zakaj granje u kompost...kaj nebi bilo bolje u šporet?
Plin prvenstveno koristimo. Nemam centralno na drva. Računao sam da mi treba oko 30000kn za samo osnovnu gnojidbu ( NPK, KAN UREA). Istovremeno cijena proizvoda koji proizvodim i prodajem ide na dolje. Tako da nemam računice više kupovati umjetnjak, dobiti će organsko i kompost i kako god bude.

U nekom drugom poslu sam pa nemam vremena da šarafam i sastavljam. Evo jedna slička čisto kako izgleda u box-u, izgleda da je sve tu, kardan također.. Manual ima 108 stranica, opet u školu.. 🤓

Nemam trenutno puno " ljubavi" za ovaj stroj, ali mi izgleda interesantno:

Prilozi

• chipper.jpg
    chipper.jpg
    31.3 KB · Pregleda: 42

Goran S

Aktivni član
Tu od
30 Pro 2012
Poruka
114
Orezali voćnjak i skoro sve već zdrobili. Nije " pic-pic" ali zdrobilo je sve što smo ubacili, nije se puno gušio. Najviše je bio problem kod grana od breskvi koje su bile još zelene - kasno rezane, ali i to je prošlo.. Tanje grančice uglavnom su samo žvaknute i pljunute.. Još malo i sve ide u kompost.. Mineralno gnojivo neću kupovati više, kak bu-bu.. Nema nikakve ekonomske računice.. Pukao mi je film da se iživljavaju sa mnom u dizanju cijena svega što ulažem i snižavanju cijena svega što prodajem ispod moje proizvodne cijene.. Dajem im jedan " selekcionirani prstić" - dosta je bilo..

Najnoviji postovi

Na vrh