• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kupujem Kupujem MSK OLT 4 reda

turki

Član
Tu od
30 Ožu 2011
Poruka
118
Kupujem MSK OLT 4 reda s deponatorima za umjetni gnoj noviji tip

bole

Član
Tu od
7 Sij 2009
Poruka
639
imam ja al stari tip kutija za gnoj stoji vec godinama netreba mi samo smeta pa ako oces neznam ni kako se cijene kreču

turki

Član
Tu od
30 Ožu 2011
Poruka
118
imam ja al stari tip kutija za gnoj stoji vec godinama netreba mi samo smeta pa ako oces neznam ni kako se cijene kreču

Daj koju sliku i cjenu

bole

Član
Tu od
7 Sij 2009
Poruka
639
Daj koju sliku i cjenu

slika nemam jer kao sto sam reko nije jako dugo radila a na njoj je naslagano svega, kutije su skinute i stoje na tavanu, a za cijenu neznam gledam na njuškalu da traze za četveroredne 3500 pa do 8 000 kn, ja ti ju dam ispod cijene najjeftinije na njuškalu 3000 da se necjenkamo :icon_rofl:

turki

Član
Tu od
30 Ožu 2011
Poruka
118
slika nemam jer kao sto sam reko nije jako dugo radila a na njoj je naslagano svega, kutije su skinute i stoje na tavanu, a za cijenu neznam gledam na njuškalu da traze za četveroredne 3500 pa do 8 000 kn, ja ti ju dam ispod cijene najjeftinije na njuškalu 3000 da se necjenkamo :icon_rofl:

Malo si mi daleko :(:

bole

Član
Tu od
7 Sij 2009
Poruka
639
onda nista ak se predomislis tu sam još i nije cijena fiksna dam samo da prodam :icon_fU:

Na vrh