• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

LA300 ne vraca gas

MladenH83

Novi član
Tu od
19 Kol 2024
Poruka
12
Dobar dan svima, imam LA300 frezu benzinku. Pali radi sve super, ali ne vraca sajlu gasa tako da kada se na rucicu da gas i onda otpusti, i dalje radi na istom gasu. Trenutno imam drot sa kojim reguliram gas ali je sa tim tesko raditi bilo sto osim frezanja. Gledao sam po onim federima kada se otvori plocica sa lijeve strane motora ali ne vidim nista da bi ju brenzalo. Ima to kakav prijedlog?

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
3,291
Vidi sajlu otkači i šarqfcigerom gurni gas i dali se vraća, vjerovatno je sajla nešto njoj. Uslikaj taj mahanizam.

MladenH83

Novi član
Tu od
19 Kol 2024
Poruka
12
1000034672.jpg 1000034669.jpg 1000034670.jpg Vidi sajlu otkači i šarqfcigerom gurni gas i dali se vraća, vjerovatno je sajla nešto njoj. Uslikaj taj mahanizam.
VRaca sajlu gasa, ali na fergazeru ne spusta gas, ako shvacas sto mislim. Znaci dam gas, ona primi, pustim gas, sajla se vrati i rucica je u ler polozaju, i dalje radi na visokim okretajima

MladenH83

Novi član
Tu od
19 Kol 2024
Poruka
12
DAli je visok gas i kad je poluga spustena skrou dole kao sl 1.
Da, znaci ne vraca onu polugicu koja ide na fergazer na slici 2 i 3, mogu je pomicati naprijed nazad koliko hocu te time mijenjat gas

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
3,291
Nemogu skontat dobro ja sliku 2 i 3,. Sl 2 je poluga regulator iz motora, napamet neznam kako izgleda.

MladenH83

Novi član
Tu od
19 Kol 2024
Poruka
12
Nemogu skontat dobro ja sliku 2 i 3,. Sl 2 je poluga regulator iz motora, napamet neznam kako izgleda.
Na toj polugi je spojena ova sa federom koja ide na fergazer i kontrolira gas, ovisi koliko ju ova iz motora pomakne

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
3,291
Dali se gas vrati kad ti tu polugu na karburatoru vratiš, dali opruga treba povlači ili otpušta,. . da vraća gas. Pa vidi dali je oslabila opruga da ju skratis ili obrnuto da je razvučeš. Tu su negdje neke cake ja nemogu vidjet ali ti malo čačkaj pa vidi u kom pravcu bi trebalo.

Najnoviji postovi

Na vrh