• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Lamborghini R-503

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
27,675
Zanimljivo da se to događa samo u brzim brzinama?!
Pogledaj utvrđivač za rikverc, da nije pukel feder. Zapravo, ionak moraš skihuti poklopac getribe, pa pogledaj ima li gdje lufta i jel zupčanik rikverca ima ravne zube (da nisuu u koso potrošeni).
 

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,353
Najčešće rikverc je preko šetajućeg zupčanika pa treba obratiti pažnju kad je u fazi rikverc dali je zubcanik dobro postavljen, da nije na pola sa svojim parom. Zna se desiti da se pokrivi ili istriši viljuške i onda nije dobro zubčanik uparit. Naravno pogledat i ovo što je ZJ opisao.
 
  • Like
Reactions: ZJ

Dongfeng10

Novi član
Tu od
16 Sij 2022
Poruka
7
Rucica mjenjaca


Hvala puno .ali posto se nerazumijem puno u te stvari.interesuje me .kad budem skidao poklopac gdje se nalaze rucke jeli ih problem vratiti na isto mjesto.da se nece sta iskomplikovat.imali neki redosled kad se vraca nazad
 
Posljednje uređivanje od moderatora:

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,353
Dobro bi bilo da to pogleda neko ko se razumije, bojim se da nećeš prepoznati problem.
 

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,353
Nekad su neke stvari na oko uredu. Evo recimo ova osovina I zubcanik su ok. Zubčanik iskače pomjera se po osovini. Premjerim i utvrdim da je osovina u redu 25-0,02, međutim zubcanik nije 25+ već je 26,70 znači razlika 1,60 mm od dozvoljenog i zubčanik klapće po osovini i izađe iz faze.
Naravno i to se da rijesit mada dosta truda. 20220205_134739.jpg
 
Posljednje uređivanje:

Najnoviji postovi

Na vrh