• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Lanac u roli

cipica

Novi član
Tu od
12 Tra 2015
Poruka
7
Pozdrav,
zna li netko gdje se može kupit stihlov lanac u roli? Hvala!

Riis

Član
Tu od
12 Velj 2012
Poruka
155
Pozdrav,
zna li netko gdje se može kupit stihlov lanac u roli? Hvala!

U stihl trgovini skoro pa svakoj, ja sam kupio veči mač (63 cm) i nije bilo gotovog lanca i ode trgovac iza i spoji is role i donese za 2 minute, ovo je bilo u Colibri Karlovac.

vrsani123

Aktivni član
Tu od
8 Sij 2016
Poruka
647
Zato so prodaju po zubu....prodace oni cijelu rolu al da platis koliko ima zuba

markony

Član
Tu od
1 Kol 2011
Poruka
357
Jel postoji neki određeni razlog zasto mora biti Stihl,a ne naprimjer Oregon?

cipica

Novi član
Tu od
12 Tra 2015
Poruka
7
Jel postoji neki određeni razlog zasto mora biti Stihl,a ne naprimjer Oregon?

Trenutno mi je Stihl bolji od Oregona. Sječem dnevno 40-50 m3 tako da mi je to dosta bitno. Oregon je ok,ali Stihl mi je za nijansu bolji.

zwer

Dobro znana faca
Premium
Tu od
15 Ožu 2010
Poruka
1,713
Ne znam jel ima huqvarnin lanac u roli. Meni se oni čine još bolji, teže ga je nabrusit ali duže je oštar.

pričam iz usporedbe dvije slične pile kojima se jednako radi. jedna stihl jedna husqvarna. obje s orig lancima

snupy

Član
Tu od
7 Pro 2008
Poruka
423
Ima Auto poljostroj u Karlovcu bivši VIB lanac ali neznam kojeg proizvođaća 047/ 784 330

markony

Član
Tu od
1 Kol 2011
Poruka
357
Ne znam jel ima huqvarnin lanac u roli. Meni se oni čine još bolji, teže ga je nabrusit ali duže je oštar.

pričam iz usporedbe dvije slične pile kojima se jednako radi. jedna stihl jedna husqvarna. obje s orig lancima

Original Husqvarna je Oregon.

"U servisu mi ne žele cijelu rolu prodat".@cipica Kod nekog krivog si trgovca bio,kad izvadiš pare sve prodaju,bio Stihl Husqvarna ili neko peti.

Posljednje uređivanje od moderatora:

cipica

Novi član
Tu od
12 Tra 2015
Poruka
7
"U servisu mi ne žele cijelu rolu prodat".@cipica Kod nekog krivog si trgovca bio,kad izvadiš pare sve prodaju,bio Stihl Husqvarna ili neko peti.

U meni najbližem stihl servisu ne žele prodat. Kod njih je lanac od 30 zubi 165,00 kn, dok bi me od role od koje imaš 26 lanaca od 30 zubi izašao oko 100 kuna,tako da ima logike da ne žele prodat.

Na vrh