moj brat je imal takav slučaj na jednom autu dok se vozil i digel na radnu temperaturu auto nije htel it i onda mu je rekel covjek da nalije 2taktol u rezervar(vele da je gorivo pre suho i onda mu zablokira neki ventil u bosch pumpi pa se treba podmazat),a prijatelj u oba new holland-a toči na pun rezervar pol litre 2taktola!
Od kako sam u jednoj godini radio pumpu na 549 i dva puta pumpu na kombajnu, na 200l plavog, litra dvotaktola. bez toga NE VOZIM vise. traktori ne dime vise, nit su slabiji, "plavi" je postao "zuti" i deri...
Sto se tice gubitka snage, mani se na 549 dogadjalo slicno, na mjestu u leru radi super, ma milina, zagrijem ga (zima, snijeg) i odem se provozati malo po selu, kad ne predjem ni 500m, krene motor "mucati"... pa koji mu bog, pa sta je drz-nedaj i nikako, mjenjaj filtere, ma nista ne pomaze, u leru super, malo gasa mu das, on odbija poslusnost.
Sve dok nisam podjelio svoje muke na forumu i dok mi JD4755 nije ukazao na malo fino sito na ulazu u pumpu visokog pritiska... kad sam ga izvadio, imao sam sto i vidjeti, majko mila, prljavo do zla boga... preko zime se kojecega natalozilo, traktor nije dugo radio i moz si mislit...
Inace, uredno mi se po zimi zaledi talozna casica na obadva traktora
iz nje vadim "gorivo" kao kuglu sladoleda