ja sam 2006. kupio od leska traktor agriplus 85f, frezu sicma i dal degan atomizer 330 l. nisam imao problema ali kasnio mi je sa isporukom par tjedana.. jedan poznanik je kupio godinu poslije traktor agriplus 65f i cekao ga je skoro 2 godine!!? platio mu je sve unaprijed, ovaj je u meduvremenu izgubio neke kvote za uvoz i poceo je propadati ali je nekak jedva uspio dobiti traktor jer je otiso kod njega sa kamionom a policija mu je vec pocela pljeniti sve strojeve iz dvorista jer su mu banke radile ovrhu, i on je doso sa kamionom, spavao je tamo 2 dana, kad je dosao traktor natovario ga je traktor i odvezo. spasio se u zadnji cas, ne bi dobio nista! situacija se smirila i nakon par mjeseci mu lesko posalje NOVI VUCENI ATOMIZER DAL DEGAN OD 2000 L!?? kao to je zbog neugodnosti i cekanja traktora.. lesko mu dao kao neku nadoknadu novi atomizer!? nitko nije mogo vjerovat a i danas kad pricamo o tome je malo ludo..
svi koji rade sa njime a pogotovo ako ste mu uplatili neke novce za robu moj savjet vam je da odete gore kod njega i pokupite svu robu, nemojte otici i nedajte se otjerati dok vam ne da placenu robu! drugacije nazalost oni tamo ne poznaju a i firma mu je jaka, radi on koji je neki polumehanicar sa 3 razreda srednje skole, zena i kcer koje nemaju pojma o nicemu a klijente primaju u onom oronulom sobicku gdje ulaze macke i kokosi..!?
ja sam htio uzeti par setova rezervnih remena za traktor kad sam cuo da propada pa reko da imam ali nikada mi nisu uspjeli poslati postom makar smo se valjda 10 puta dogovarali oko placanja, adrese, itd.. nema druge neko otici kod njega, platiti i ODMAH uzeti robu!