• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Lijep pozdrav od Ivana

I

ivan30

Guest
Zovem se Ivan Medved, imam 30 godina i dolazim iz Belišća. Iako u Belišću živim (zbog posla) obitelj mi je iz okolice Orahovice.

Moj primarni posao nije vezan uz poljoprivredu, ali obitelj svakako jeste.
Od rođenja do svoje 27-e godine bio sam usko vezan uz poljoprivredu, ali i danas svaki slobodni trenutak odlazim kući pomoći bratu i ocu koji se bave ratarstvom i rade oko 140 hektara zemlje.
Do prije par godina primat nam je bilo svinjogojstvo i govedarstvo. Držali smo 30-tak krmača, tovili dvadesetak junadi i imali desetak krava, ali zbog nesređenosti tržišta i neisplativosti nismo uspjeli opstat. Sada se bavimo ratarstvom. Od mehanizacije posjedujemo kombajn ĐĐ 1620H, traktor Case 5150, dvije Rakovice od 60 i 65 konja, te sve potrebne priključne strojeve.

Pošto posjedujem dovoljno znanja o informatici, prije nekoliko mjeseci odlučio sam pokrenuti vlastiti internet portal pod imenom Agroportal.hr koji obrađuje tematiku poljoprivrede i srodnih djelatnosti kroz informativne i edukativne sadržaje.
Od malih nogu roditelji su me učili da se samo poštenim radom može časno živjeti.

Pa iako se u ovoj našoj zemlji rad ne nagrađuje i ne cijeni, a pošteni seljaci i radnici su izuzetno podcijenjeni i degradirani, pokušat ću svojim radom kako na svojem portalu, tako i na ovom forumu promjeniti tu sliku. Čak i mali pomak po tom pitanju bit će za mene uspjeh.

Također se nadam da ću svojim skromnim znanjem i iskustvom biti u mogućnosti aktivno pomoći, te razmjeniti iskustva sa ostalim članovima poljoprivrednog foruma.



Pozdravljam sve forumaše i poljoprivrednike!
:)
 

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Dobrodošao,nadam se da ćeš dobiti odgovore na sve što te zanima.
 
Na vrh