• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Lijepi pozdrav svim forumašima........

• Temu pokrenuo vjekovidak
  • Datum prvog posta

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Pozdrav novom clanu, znam da trazis gornju al ako ti kad zatreba ili komu drugom imam donju original zadnjih 15 godina nije koristena (kao nova je).

V

vjekovidak

Guest
Pozdrav novom clanu, znam da trazis gornju al ako ti kad zatreba ili komu drugom imam donju original zadnjih 15 godina nije koristena (kao nova je).

ma imam i ja donju orginal.. isto mi netreba apsolutno za ništa...

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Za gornju original znam da imaju autopoljostroj i znam da je nesto preko 1000kn a ako hoćeš baš tu probaj je uzet na R1 i skinut pdv nema ti druge

V

vjekovidak

Guest
Za gornju original znam da imaju autopoljostroj i znam da je nesto preko 1000kn a ako hoćeš baš tu probaj je uzet na R1 i skinut pdv nema ti druge

1220 kn+PDV već sam se ja raspito u svim trgovinama... a to mi je nekako preskupo..... kako da je narčim direktno iz tvornice imt ?????: scratch:madmana:

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Doći će te isto vjeruj mi. jedino da odes "preko", recimo u Rumu na vašar to ti nije daleko tamo ces je naci 100% ispod cijene

V

vjekovidak

Guest
nešto ti ne štima s slikom..

<script src='http://img441.imageshack.us/shareable/?i=poteznicavucagornjaslik.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript> </noscript>

V

vjekovidak

Guest
Doći će te isto vjeruj mi. jedino da odes "preko", recimo u Rumu na vašar to ti nije daleko tamo ces je naci 100% ispod cijene

vidim i ja.... nego sjesti u auto i otić na vašar u Rumu trećeg je vašar.. tj. za 5 dana:finga:

ddalibor

Član
Tu od
21 Lip 2009
Poruka
189
he he pozdrav vjeko dobro došao...
, čekao sam samo dan da ćeš se registrirat na forum!!
ajd strpi se malo, ganjam broj telefona od tipa što prodaje kod nas na sajmu (vašaru), znam 100% da je imao origigi vuču za IMT-a!! da ga pitam jel ju još ima...
odmah lijepi slike od stroja:):)

V

vjekovidak

Guest
he he pozdrav vjeko dobro došao...
, čekao sam samo dan da ćeš se registrirat na forum!!
ajd strpi se malo, ganjam broj telefona od tipa što prodaje kod nas na sajmu (vašaru), znam 100% da je imao origigi vuču za IMT-a!! da ga pitam jel ju još ima...
odmah lijepi slike od stroja:):)

pa imam već par slika u mom albumu.. pogledaj.. :finga:

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
pogledao sam album, traktor je prva liga, nadam se da ce i moj tako izgledat kad ga sklepamo!!

moram jos ispitat situaciju, dal prednja svjetla moraju ic na pocatak haube kako je to tvornicki, ili ih mogu smjestit na kabinu... ne pitajte zasto, samo me zanima dal se to zakonski smije...

ivaj je kako vidim super osvjetljen, i svidja mi se sto ima oba retrovizora,
to obavezno moram kupit i nakacit...

V

vjekovidak

Guest
pogledao sam album, traktor je prva liga, nadam se da ce i moj tako izgledat kad ga sklepamo!!

moram jos ispitat situaciju, dal prednja svjetla moraju ic na pocatak haube kako je to tvornicki, ili ih mogu smjestit na kabinu... ne pitajte zasto, samo me zanima dal se to zakonski smije...

ivaj je kako vidim super osvjetljen, i svidja mi se sto ima oba retrovizora,
to obavezno moram kupit i nakacit...

moje mišljelje,, da bi trebo imati na haubi svjetla, radi tehničkog, a na kabini su pomočna radna svjetla,,,, to je moje mišljenje,,,:scratch

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
moje mišljelje,, da bi trebo imati na haubi svjetla, radi tehničkog, a na kabini su pomočna radna svjetla,,,, to je moje mišljenje,,,:scratch
i apsolutno je ispravno misljenje, sad sam zvao prijatelja na tehnickom...
reko mi da ne radim ferrari od traktora, i da svjetla moraju bit di su tvornicki ugradjena... a nis, bu kak je bilo samo malo poredit i nanisanit svjetla da na cestu svjetle a ne u zrak... :rolfer:

joekiki

Dobro znana faca
Tu od
21 Lis 2008
Poruka
1,318
pozdrav kolega, i dobro nam došao...
pozdrav Joe!:mrgreen:

Na vrh