• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ljetovanje kod seljaka

temptation

Aktivni član
Tu od
20 Ruj 2010
Poruka
1,250
kakve su cijene tamo i koliko košta put

Gorivo je 0,8$/l...birtije i restorani nesto skuplji nego kod nas,ali kvaliteta hrane i pica je daleko bolja...mislim da je voce i povrce jeftinije,nego u Hrvatskoj...maline 5$,paradajz 1$,krastavac 0,7$,paprika 1$,lubenice 0,3$,nektarine 2$,meso 10$(frisko) direkt od seljaka...piva 3$ litra (nefiltrirana)...kebab i shaslik oko 2,5$ porcija...
Put je kostal 650 eura avionom...

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ja bih išla u tamo negdje u Južnu Ameriku.Tamo gdje ima puno cvijeća,drveća i životinja.U nekakvu prašumu,na nekakvu veliku rijeku.Da mi je samo jednom u životu otići tamo,taman da me i pojede krokodil.;)

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
:axe:ili te napadne kakav domorodac:axe:

Nek se usudi-ženu koja vozi sve-od tački do kamiona,traktore ne moram niti spominjati,kolje piliče(jednom u životu,ali sam ih prije malo davila,da se toliko ne ritaju-neću sigurno nikada više)bolje da ne dira,imati će sigurno zdraviji život,a i puno dulji.:vragek::axe::rolleyess:

temptation

Aktivni član
Tu od
20 Ruj 2010
Poruka
1,250
Ja bih išla u tamo negdje u Južnu Ameriku.Tamo gdje ima puno cvijeća,drveća i životinja.U nekakvu prašumu,na nekakvu veliku rijeku.Da mi je samo jednom u životu otići tamo,taman da me i pojede krokodil.;)

Za tebe je onda Australija...ili Nova Gvineja,ali tamo osim zivotinja jos uvijek vreba opasnost i od domorodaca ljudozdera...

friki

Član
Tu od
29 Sij 2012
Poruka
191
Gorivo je 0,8$/l...birtije i restorani nesto skuplji nego kod nas,ali kvaliteta hrane i pica je daleko bolja...mislim da je voce i povrce jeftinije,nego u Hrvatskoj...maline 5$,paradajz 1$,krastavac 0,7$,paprika 1$,lubenice 0,3$,nektarine 2$,meso 10$(frisko) direkt od seljaka...piva 3$ litra (nefiltrirana)...kebab i shaslik oko 2,5$ porcija...
Put je kostal 650 eura avionom...

priča sam sa jednim starim bravarom koji je 80tih radija par godina po Kazahstanu, uglavnom po njegovoj priči tad je tamo sve bilo jeftino do bescijenja, tako da si ne znam koliko bančil nisi moga potrošit po plaće, a sad su očito i oni po standardu isprid nas, a uostalom nije ni čudo s obzirom kojim sve prirodnim blagom raspolažu, al da im je poslat naše političare 5 godin vratili bi ih oni opet u 80te:finga:

temptation

Aktivni član
Tu od
20 Ruj 2010
Poruka
1,250
Picture 065.jpg
Počeci Himalaje...
Picture 070.jpg
Drvene vile u planinama...
Picture 088.jpg
Biznis centar...
Picture 090.jpg
Tramvaj caffe...prometuje užim centrom grada...ne poslužuju alkohol...

temptation

Aktivni član
Tu od
20 Ruj 2010
Poruka
1,250
Mora nemaju,pa su napravili umjetno...
Picture 103.jpg
FJ cruiser...
Picture 110.jpg
Medicinski fakultet...
Picture 111.jpg
Pravoslavna crkva(drvena)...
Picture 114.jpg

maslačak

Član
Tu od
30 Lis 2011
Poruka
36
Da bi se ljetovalo, ne mora se ići na more. A kad su doma gladna usta koja ne možeš nikome ostaviti, e onda je dobro "ukrasti" i poneki jednodnevni izlet, nedjeljnji roštilj ili nešto što je izvedivo između dva odlaska u štalu. Tako je nekako u mom kraju.

powershift

Dobro znana faca
Tu od
13 Stu 2007
Poruka
2,915
gdje se ide ove godine na more, ima li neko preporuku, cijena i naravno kvalitet smjestaja i punuda su mi bitni, i naravno jadran

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ne znam za cijene sada,ali meni je Poreč bio prekrasan-kamena plaža,čisto more,vrijedi svaku potrošenu kunu.
Ne mogu na ljetovanje,ali ćemo drugi vikend,ili onaj iza,otići do Trogira i Omiša obići prijatelje,tek toliko de se maknemo od kuće.Nikome na brigu,spavanje u hotelu,gdje se nađe.
U Trogiru,Okrug je isto lijep,meni prekrasan.Ma ovisi šta tražiš,treba pogoditi nešto sa dobrom noćnom ponudom.

Najnoviji postovi

Na vrh