Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
nisam ljubomoran jer znam johabicu ...ona nije selebryti , ona je dragulj .
znaš ono kad se modni mačak okrene kad daje intervju ..e to ti ide johabica
čudno,čudno... od tebe bih ocekival da budes pragmaticniji,i da na zene gledas samo kao na materijal za neophodan rasplod,i ocuvanje vrste... a ti tak... nesto si mi omeksao!
U srbiji imaju 2slicne emisije,imalo je na stotine epizoda i samo su se jedni stvarno zaljubili,a drugaricina komsinica je ucestvovla u jednoj emisiji,i bas nju je izabro mladozenja,ona je dobila 500e i putovanje sa ,,mladozenjom,,
Momci se prijavljuju misleci da ce se ozeniti,a njih u tim emisijama ismejavaju i prave magarce od njh,a sve te devojke su mahom zbog para,a vecina ih je statista po kojekakim serijama,tako da ja smatram da su to namestaljke,
Jel ijedna sezona urodila plodom tj. nekom ljubavi? Meni se to sve čini kao namješteno, ali je super prilika za farmere nekih manjih, zabačenih krajeva da upoznaju nekoga i daju priliku ljubavi i osnivanju obitelji