• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ljubav je na selu

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,286
pa hebem ti breskvu,ke ni na internetu neam mira od tih reklama??? o_O

belarus 105

Član
Tu od
26 Ruj 2011
Poruka
482
probaj sam pogledat, nakon 3-4 minute ili manje , krenu pampers, pa neki dezodoran, pa subaru i jš nekaj , pa onda počne emisija.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,883
ja sam nakon druge reklame izgubio volju...:(devil):

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Jao sad sam totalno razočaran sa ovom dvojicom kandidata što su izbacili krive ženske iz šowa,mislim na ovog iz Istre i ovog sa tri sina,bez veze ne budem više gledao,navijam samo za Međimurku :icon_pidu::icon_pidu:

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,286
Jao sad sam totalno razočaran sa ovom dvojicom kandidata što su izbacili krive ženske iz šowa,mislim na ovog iz Istre i ovog sa tri sina,bez veze ne budem više gledao,navijam samo za Međimurku :icon_pidu::icon_pidu:

koju je izbacio ovaj drugi?

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
ma ovaj sa tri sina izbacio onu iz Petrinje,mamlaz jedan:icon_hang:

Tu od
25 Velj 2012
Poruka
587

ajkula sve to tak piše u scenariju..oni izbacuju koga moraju,sve je to sve unapred napisano..bar mi tako kaže jedan kandidat koji je glumio u toj sapunici,naš Bogec..sve je to gluma sa glumcima amaterima:icon_eyes:

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,804
ajkula sve to tak piše u scenariju..oni izbacuju koga moraju,sve je to sve unapred napisano..bar mi tako kaže jedan kandidat koji je glumio u toj sapunici,naš Bogec..sve je to gluma sa glumcima amaterima:icon_eyes:[/QUOTE
evo sad baš gledam na internetu i ne razumijem zbog čega je ovaj izbacio mariju,jedini razlog da je sve po scenariju....

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
e pa kad je scenarij trebalo bi masovno bojkotirat sljedeću sezonu i javno oprat po njuški uredništvo RTL a,bog sačuvaj više da gledam redovito

Tu od
25 Velj 2012
Poruka
587
e pa kad je scenarij trebalo bi masovno bojkotirat sljedeću sezonu i javno oprat po njuški uredništvo RTL a,bog sačuvaj više da gledam redovito

ma to ti ništ nevrjedi..to je ko ono mjenjam ženu ista stvar..oni od kuće iz njemačke dobiju program koji moraju prilagodit našem tržištu i sve to napišu scenaristi..ajd reci sad jesenos moju ženu u gradu zaustavile dvije ženske i pitaju je dali bi htjela glumiti kandidatkinju u šowu ljubav na selu?mislim stvarno..kaže ona ma nemogu ja udana sam a one ma nema veze neće nitko znati...:icon_idea::icon_e_geek:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ma šta je dečki,malo vam zvjezdane prašine ušlo u oči? :icon_eyes::icon_eyes::icon_eyes::icon_lol:

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,286
a ak je to sve namješteno,kak to da su se oni dva iz prošle sezone oženili? o_O

Tu od
25 Velj 2012
Poruka
587
a ak je to sve namješteno,kak to da su se oni dva iz prošle sezone oženili? o_O

Bogec kaže da je dobio scenarij kao i svi sudionici a nitko nekaže da ako se ko kome svidi da se nesmije ženiti...ipak se susreću razni ljudi pa se neki možda ipak i zaljube..u biti tako bi trebalo i biti..:(clap):

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,286
Pa kak sad to,jedni govore jedno,drugi drugo...
od moje cure bratić je bio na tome i veli da nije to nikakva gluma

Najnoviji postovi

Na vrh