• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kupujem Ljuštenje heljde

Tajo pajo

Aktivni član
Tu od
22 Kol 2011
Poruka
538
Tražim uslugu ljuštenja heljde za preradu u kašu. To mi bi bilo za osobne potrebe, količina od 1o kg do 30 kg, ovisno o mogućnostima majstora. Hvala!

dedadanijel

Novi član
Tu od
11 Stu 2015
Poruka
11
ja sam ove godine probno polje sijao. imam nekih 150 kg. sad kroz zimu ću osposobiti mlin pa da krenem u obradu heljde. mislim ljuštenje i mljevenje u brašno. to me strašno zanima za osobne potrebe.

Tajo pajo

Aktivni član
Tu od
22 Kol 2011
Poruka
538
Mislis li ljustiti heljdu nakon sto je skuhas i posusis ili onako u zeleno?

dedadanijel

Novi član
Tu od
11 Stu 2015
Poruka
11
moj tata kaže a drugo stari ljudi da je treba prvo kuhati. nisam ništa još radio jer trenutno slažem mlin a i nestignem. već za mjesec dana budem je probao kuhati i ljuštiti. jako mi se sviđa kruh od nje.

Najnoviji postovi

Na vrh