• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,783
Opa,jagermeister se vozi😱
Tvoj ili ženin🤔
moj, moj...žena nema vozački ;)
3.0 v6 4x4 automatik ...x type 2002 godina
potrošnja ko tri audija...:p
nova boja, novi plin, novi motor, nove gume, keramika, rosfrajni okviri oko lampi...
slijedi mu još uređenje podvozja i inox auspuh na godinu...
igram se s njime već skoro dvije godine...

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,033
(I moja seka ima vozačku dozvolu preko 30 godina. Zadnji je put vozila auto dok su bili svatovi moje starije kćerke, kada - pa moja unuka je u 19. godini života, vozili su tada djecu iz svatova, na spavanje, iz VŽ u Međimurje. Ona se boji vožnje i točka.

Uzrok - u prvim danima vozačkog staža, stojadin od oca joj je krepao, zalijao se fergazer, na tračnicama na pružnom prijelazu i kraj njezine šoferije... no dobro vozi ih oduvijek moj šogor, a sad i njihova kćerka, sin, koturaju se. ;) )

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
269
bolje ne "silovati"
to je stvar psihologije, možda je bolji izraz;" suočavanje sa svojim strahovima"! Moja žena je mlada imala izlijetanje u zavoju po snijegu. I čim smo popravili auto, odmah sam ju posjel u auto. Istina, bilo je otpora, ali kad sam joj rekel da bu susjeda dolazila po mene kad dojdem s ture, odmah se opet volana primila:p

Na vrh