matozdenci
Dobro znana faca
- Tu od
- 28 Kol 2014
- Poruka
- 1,821
Obrati pažnju na nosače motora koji se vežu na šasiju,oni su jako bitni,ako nisu dobro podešeni,zvono lako pukne ponovo,Evo danas konačno sam zamenio zvono na svom stroju evo par slikica
Obrati pažnju na nosače motora koji se vežu na šasiju,oni su jako bitni,ako nisu dobro podešeni,zvono lako pukne ponovo,Evo danas konačno sam zamenio zvono na svom stroju evo par slikica
Ma može,nisam baš nešto aktivan na forumu u zadnje vrijeme,al ok,budem vas popratio malo😁😁😁,Pa gdje si do sad, čovjek bi mjesec dana čekao dok se ti javiš.morat ćemo nešto popit u to ime neku vodku da budemo u stilu😁😁
Ajde ajde,trebaju nam majstori koji znaju ruseve u dušu, poput tebe i savorisa.ja nemam više t 40 ali sam svašta radio na njemu pa volim podjelit iskustvo.👍👍Ma može,nisam baš nešto aktivan na forumu u zadnje vrijeme,al ok,budem vas popratio malo
Zvuči kao dobar vic😂😂😂,sve je moguće u današnje vrijeme.Imao sam nedavno zanimljiv "kvar"na jednom rusu,počeo terat ulje na auspuh,onako i dimi kad se ugrije,a reko ništa idemo skinuti granu ispuha pa ćemo vidjet,kad ja skino granu,kanali suhi ko barut nema trunke masnog,drž nedaj,drž nedaj,kad ja zavirih u auspuh a neka životinja unjela komad slanine,one kože u auspuh,a gromati šta sve neću doživit🙃🙃🙃
Ja sam već dobar dio skromnog znanja i zaboravio od kada već nisam pipnuo T40 .Ajde ajde,trebaju nam majstori koji znaju ruseve u dušu, poput tebe i savorisa.ja nemam više t 40 ali sam svašta radio na njemu pa volim podjelit iskustvo.👍👍

Ljepi pozdrav kolege po rusu imam problem kupio sam prije par dana ltz 60 sa dosta nedostataka traktor je radio u šumi pa znamo kakva je šuma uz sve nedače ima i slomljeno zvono pa me zanima dali se može zamjenit sa t 40 jel bi možda pasalo nažalost gde sam god pital za orginal nema
Hvala na pomoči

Nije potrebno naglo hlađenje bakra!Tu idu bakarne podloške , zagrij ih na vatri i naglo ohladi da odmeknu.
A kaj ti čekaš 5 minuta ili se svaki put spečeš na njega ?Nije potrebno naglo hlađenje bakra!
On će omekšati čim se zagrije!