• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Luka95

• Temu pokrenuo tuaregr10
  • Datum prvog posta
T

tuaregr10

Guest
dal se prodaje i za koju paru, jel mu motor ispravan. limarija se lako sredi.

Koliko znam, traktor se ne prodaje :arrow:. Kod vlasnika tog traktora bratov prijatelj je kupio kamion, tako da neznam 100 % :roll:. Motor mu je ispravan :weedman:.

T

tuaregr10

Guest
http://youtu.be/HE6Tn5dgrUM

Danas navačer nismo mogli doći sa autom do štale gdje su nam krave zbog velikog snijega, pa smo išli sa traktorom, pa evo jedan filmić od te vožnje :eek:. Lance na traktor nismo stavili, pa je na nekim dijelovima bilo "gusto" za proći :twisted:!

Posljednje uređivanje od moderatora:

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Jel vam Aco nije očistijo :blackeye. Tamo kod vas uvijek se napada snjega do bola :scratch. Nešto mi se čini da vam je več došao preko glave, mislim u onom drugom smislu.

T

tuaregr10

Guest
Jel vam Aco nije očistijo :blackeye. Tamo kod vas uvijek se napada snjega do bola :scratch. Nešto mi se čini da vam je več došao preko glave, mislim u onom drugom smislu.

Aco nije očistio jer je tu večer baš išao u noćnu... čistio je drugi dan :fball:. Ma da, kod nas ga uvijek dosta padne i za ovu godinu je dosta padao, ali najavljuju ga opet slijedeći tjedan :x!!!!!!

T

tuaregr10

Guest
19012013035.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

19012013029.jpg

19012013028.jpg

Evo tri sličice od ove godine, kad je pao najveći snijeg :mad:.

Najnoviji postovi

Na vrh