slušaj ovdje nije mjesto o ovakvim razgovorima, pogotovo ne u nečijoj temi u kojoj se on predstavlja,
to nije moja stvar tko je došao do tolike zemlje pošteno, a tko ne, ja to ne znam i neću nikoga osuđivat, i kod mene ima ljudi koji imaju puno zemlje, a puno ljudi misli da im je to palo s neba, ti ljudi lijepo sijede na kavama i leže cijelu zimu, a ovi što imaju 100rali( to je puno u mom kraju) hrane krave i na bagdnjak i na božić, i deda mu je držao krave i tata, pa sad i on, a kad kupi novi traktor, onda kažu vidi ga kako je ukrao pa se preserava, a on je u tom traktoru svaki dan radi i to često više od 8 sati.
ljudima koji su propali isto im nitko nije kriv, kod nas su propali stočari koji su imali 3 ha svoje zemlje i 30ha zakupa i 20 krava, cijena mlijeka je bila dobra, on lijepo digao kredit od 5 milja kuna, po kalkulaciji 3+5=11, ne računajući što će biti dogodine i što će biti sa cijenom mlijeka. je da je cijena malena, ali ljudi su sami krivi kad im se pruži prst, oni bi ruku do lakta.