sajla se sa sata spaja naprjed kod vodene pumpe sa desne strane kada sjedis u traktoru pogledaj da nije sajla poklaNema nikoga ovdje? A baš imam pitanje. Ne radi sat iliti brojač radnih sati, kako ga osposobiti? Gdje se može spojiti? :
Lako da bi mogel biti 70 godište.Jel znaš možda kad je uvežen,jer su nekad znali godinu uvoza staviti kao godinu proizvodnje ili je tu možda kasnije nekaj krivo prepisano...Kaj se toče kose koristim bočnu original massey kosu koja ti je slična ko dubrava samo ima malo rjeđe zube.Kaj se tiče auspuha on ti ima original bočno kod motora ispuh,a oni jači modeli 133 i 135 itd ti imaju auspuh prema gore.
@kikac:neznam kakav ti imaš sistem kod mene je sve mehanika i prek sajle je spojeno na ruke od hidraulike nazad.Dole na trubi je jedan kolotur koji vodi sajlu,pa kad dižeš i spuštaš zadnju hidrauliku tak se diže i kosa.A kaj bi ti htel tu spojiti?Mislim da bočno nemre ništa drugo ići osim kose.
Taj tvoj sistem još nisam videl na masseyu,videl sam takav sistem na starom jd-u.Jel imaš još jednu ekstra ručku ili nekak drukčije napravljeno?Jel možeš staviti kakve slike?