Išao sam danas vidjeti traktor i sve izgleda ok, hidraulika radi uredno, brzine se mijenjaju dobro, ništa ne krči, čak niti iz više u nižu brzinu, vlasnik kaže da su 3 i 4 brzina sinkronizirane, kvačilo se čini dobro...vlasnik je u brdovitom kraju tak oda sam ga probao uz brdo i niz brdo, ganjao sam ga na sve načine, kočnice su odlične.
Manjkavosti su: ima lufta u kuglama i u glavčinama prednjeg kraja...nije strašno ali ima lufta, i ima lufta na izlazu iz glave volana tako da tu malo i curi ulje...
Najviše me brine što baca kapljice ulja na šipku mjerača ulja kad se izvadi mjerač a motor radi, na iberlaufu se osjeti da duva pomalo ali nema ulja na iberlaufu i ne baca paru, osjeti se samo strujanje zraka, na šipku isto duva malo, nema pare ali baca kapljice ulja, ulje je na polovici između max i min...sve ostalo izgleda suho i nigdje se ne vidi ulje...na poklopacu donjeg diejla trupa, iznači ispod kvačila ima crnog ulja, znači da na semering radilice malo slini ali ne čini se jako...na remenici naprijed ne vidim da pušta semering, nema mrlja od ulja...gume su original tako da se čini da ima stvarnih 4200 radnih sati...sve je u skladu s godinama i radnim satima, samo me brine što baca kapljice ulja na šipku od mjerača...