• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

MF 260 turbo

Krunc

Član
Tu od
10 Stu 2019
Poruka
14
Index Oglasi

Poštovani kolege, molim vas komentar za ovaj traktor. Ispričavam se ako već postoji tema, ali nisam našao.
Znači, imam 533 iz 1974. Prošle godine generalno uređena mehanika i zadovoljan sam traktorom, jedino što mi je ponekad malo slab, pa bih kupio jači i noviji. Traktor služi za malčiranje vinograda, voćnjaka i jednog brda iza kuće, zatim za prevesti trimer, špricu do vinograda i spustiti berbu. Sve to je otprilike 70, 80 sati rada godišnje. Kupio bih i traktorsku frezu, a mislim da je lakše sa 60 ks frezati nego sa 33. Unaprijed hvala na savjetima.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,092
Millat Tractor MF260, proizveden u Pakistanu. 800h nije puno, samo moraš pripaziti da nema kakvu manu..

Posljednje uređivanje:

Najnoviji postovi

Na vrh