drazenhonda
Iskusan lik
- Tu od
- 1 Stu 2010
- Poruka
- 2,732
Stavi svuda osigurače, bolje je da imaju vijci (bolcni) lufta, oni služe da točak ili produžna osovina se ne svuku u vožnji. Vijci su ti i pucali zato što si ih stezao......
Tako je,i moram dodati vecan...sto se tice menjaca.Motor zamenjen kineskim zbog skupih delova.I dalje fercera,a menjanje brzina ko u puter...f 600 hoce da zakrci ponekad.Sad imaš odličan stroj, znaš ono osnovno, ako bude kojih problema ili dilema , samo pitaj.
Povremeno kontroliraj ulje u motoru.
Nije tacno.postom se normalno salje.To nema veze ko je u EU.licno sam slao pojilice za pilice kolegi u HR bez problema postom.Jedino sto se paket otvara i pregleda.Znaci obicna PTT.Ako nađeš nekoga na toj relaciji, danas me zvao čovjek iz Ohrida za neki dio da mu pošaljem, ali kako ? Kaže on meni ako slučajno idem u Makedoniju da mu donesem.
Ma da Ohrid je samo tu iz ugla.
Slanje iz Hrvatske nije moguće jer Srbija , Bih i Makedonija nisu EU.
Nije samo dva bolcna ima tu i drugih troskova.Sta ako i taj koji resi da ti pomogne izgubi vreme trazeci ili ne zivi blizu a gorivo...olako shvatate pomoc.Naravno ti placas te dve bolcne...Posto vec ne mozes nac,svaki strugar moze napraviti pa vidi koliko kosta.Jel možda neko iz Hrvatske prelazi granicu sa Srbijom ovih dana? Prodjoh ceo Niš za bolcni i ne mogu ama baš nigde da nađem, pa ako neko prelazi, da izmenjamo brojeve telefona i da mu dam adresu da mi pošalje, naravno plaćam ta dva bolcna. MUHA je ostavio link gde može da se kupi u Hrvatskoj, ja mislim da dva komada izađu oko 3 eur.