• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Mišljnja i iskustva sa rolo balirkom DEUTZ FAHR RB3.20-OC??

  • Temu pokrenuo dida32
  • Datum prvog posta

kikic MF

Aktivni član
Tu od
6 Srp 2008
Poruka
1,302
e ja imam balirku deutz fahr 3.20 1996.g i radi dobro imam i špagu mrežu 12 noževa široki bubanj (pick up) i do sada nisam imao nikakvog kvara a izbalirao sam neznam ni sam koliko imam ju već 4 godine i godišnje nabalira preko 1500 bala. puknuo mi je samo feder koji uključiva špagu i to sam stavio original i to je sve što mi se strgalo. redovno podmazivanje održavanje i radi ko urica tjera ju massey ferguson 3080 105 ks bez greške al bale radi čvrse i ravne smo treba znat i balirat jer nemreš bilo kako pobirat sve zavisno do reda itd. ja sam dobio i kompletnu knjigu s njom od pomoči zamjene djelova do baliranja od malog reda do velikog od širokog do uskog od zelene mase do suhe itd.
al sve u svemu dobar je stroj ako ju misliš kupit za sebe. probao je tjerat zetor 6245 al ništa to nije ubije ga al opet za snagu traktora dosta čvrsta bala ipadne.

to planiraš novu uzeti ili?
 
B

Balirke

Guest
dida32 kaže:
ne, imam ju vec pa me zanimaju vasa misljenja

Po mom mišljenju, najpouzdanija preša u radu.

Pozdrav,
 
D

dodo16

Guest
i po mom, i ne tjera se jako tesko, tak da nemora bit prevelik traktor
 

Najnoviji postovi

Na vrh