nisu platili nista jer nisu prosli jos tak da,ako ste dali 10-20 tis kuna unapred onda neznam sta da vam kazem.to je produzeno sa razlogom,ostalo je puno novaca neiskoristeno.vidjet cemo sta ce se odigrat al mislim da mora bit povecanja alokacije.
Upisujes se na faks i prijava je skupa. Mjesta ima 320. Prijavljenih je cca 1500 do kraja upisnog roka. Ima li logike produzivati upisni rok? Koji dio ne razumiješ?john wayn razmisljanja smo svi razliciti,moje misljenje je da cmo proc jer ce povecat novac.a kad prodemo onda ces platit pivo
ljudi rade po pravilima,nemos upast sa manje bodova i proc,pisete gluposti ja to ne mogu razumt
Ne rade svi na taj nacin. Neki naplate punu cijenu, a neki samo za prijavu, pa onda ako prođeš, placas drugi dio. Ali i ta prijava košta.nisu platili nista jer nisu prosli jos tak da,ako ste dali 10-20 tis kuna unapred onda neznam sta da vam kazem.to je produzeno sa razlogom,ostalo je puno novaca neiskoristeno.vidjet cemo sta ce se odigrat al mislim da mora bit povecanja alokacije.
Da. A to nije fer. I moze zavrsiti u novinama.moj zakljucak je ako se ne poveca alokacija da je se nekom pogodovalo,et vidjet cemo