Administrativna obrada se koliko mi je poznato radi po regionalnim podružnicama, tamo gdje se i predaje papirnato potpisani zahtjev. Ako je stvarno tako, zar ne bi onda tih 300 bi trebalo biti gotovo u 15-ak dana??. Ja znam neke koji sa 82 bod još nisu u obradi.
Ne kužim zašto bi bio problem da se odmah nakon zatvaranja natječaja objavi inicijalna rang lista prema traženim bodovima? Tu se radi o investicijama i do nekoliko miljuna kuna (6.4), zašto ljudi ne bi znali odmah kolike su šanse, možda imaju i neke druge planove
Ne kužim zašto bi bio problem da se odmah nakon zatvaranja natječaja objavi inicijalna rang lista prema traženim bodovima? Tu se radi o investicijama i do nekoliko miljuna kuna (6.4), zašto ljudi ne bi znali odmah kolike su šanse, možda imaju i neke druge planove
Gdje ste to čuli? Možete li navesti točan izvor, stranicu, osobu koja je to rekla ili nešto slično?Zato što podatak nije točan.
Inicijalna lista nije na 81 bodova nego su trenutno u obradi prijave s 81 i više bodova. ....