Vidim da si napisao još i u petom mjesecu da su neki sa 77 bodova u obradi... mislim da navedeno ne može biti istina, kako onda tako i sada... netko ti možda prosljeđuje krive info77 bodova u obradi. znam 2 slucaja koji su prijavili 2 novozaposlena
Vidim da si napisao još i u petom mjesecu da su neki sa 77 bodova u obradi... mislim da navedeno ne može biti istina, kako onda tako i sada... netko ti možda prosljeđuje krive info77 bodova u obradi. znam 2 slucaja koji su prijavili 2 novozaposlena
Koliko imate bodova?Ne znam obrađuju li uopće- ja sam već preko mjesec dana u obradi...za poludjeti
Evo kad će rezultati za mjeru 6, ali i avans izravnih plaćanja, po ovome da više neće ni biti povećanja alokacije78 prijavljenih
Pozz, ja sam ranije predala (7.8.), isto 77 bodova, još uvijek nije u obradi... Mora da neki kriteriji daju prednost, a ne vrijeme predaje.Neki dan nadopuna, 77bodova,predano 12.8. znači da se rade predmeti, evo samo info zbog crte,nije ugovor nego nadopuna
Oko mjesec dana predao 14.6 ,anovce dobio 16.7toliko se to žvakalo ovdje, i opet se ponavlja to vrijeme predaje, a to uopće nije kriterij. Odnosno je, ali su prije njega redom: 1. zapošljavanje, 2. dužina upisa, 3. ekonomska vel., 4.sektor, 5. lokacija, 6. pozitivan utjecaj na okoliš, 6. ranjive skupine, 7. stručna sprema. I onda je tek kriterij predaje ako imate sve ovo navedeno identično što je malo vjerojatno.
btw., kad već pišem, da li je već netko dobio uplatu 1. rate, i ako je koliko otprilike to ide vremenski nakon slanja tog prvog zahtjeva za isplatu?