• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Mladi poljoprivrednici odnosno HUMP!

Tu od
25 Velj 2012
Poruka
587
E sad neznam zasto je ova tema zatvorena,sam sam clan humpa I izgleda kao da je ta udruga mrtvo slovo na papiru,no opet se spominju mladi u agraru pa me zanima el ima ko kakvih saznanja dali se sta pokrece po tom pitanju?spominje se pomoc drzave I eu mladima al kao da nas sve to bude zaobislo.evo jedan prilog koji lijepo govori kako je medijima stalo.vise priloga bi bilo o tome da je rjec o recimo severini,kao da koga zanima njen privatni zivot! http://www.agroburza.hr/2014/08/otvoreno-pismo-mladih-poljoprivrednika-upuceno-hnd-u/
 

IMT555

Član
Tu od
11 Srp 2013
Poruka
825
Ja se nadam da se bude nekak to sredilo za 2-3 godine kad se bum počel ozbiljnije baviti poljoprivredom.
 

IMT555

Član
Tu od
11 Srp 2013
Poruka
825
Tek mi je 16, ali čim navršim 18 skupil bum za traktor i osnovne strojeve!:drink:
 
Posljednje uređivanje:

itp

Aktivni član
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,903
nije tek, nego već :icon_fU: počni ti skupljat odmah, ne ide to preko noći. i ako ti se pojavi neka prilika, odmah kupuj. ako imaš para, naravno. i uzimaj zemlju di god možeš. pol juta - pol jutra. briga te. dok ti napuniš 18, pa dok skupiš... jooooj. i nemoj ni s drugim stvarima čekat, ne isplati se, vjeruj mi :)

nego, što se te udruge tiče, pratio sam neko vrijeme, ali mi se sve čini da, ili je problem u članovima (2 hrvata = 5 mišljenja = 3 šefa = nema dogovora) ili je neka muljaža u pitanju. a živo me zanima o čemu se radi.
 

IMT555

Član
Tu od
11 Srp 2013
Poruka
825
Ja več skupljam lovu več duže brijeme, zemlje i sam imam ko u priči u svojem rodnom kraju tj. prigorju, a tu gdje živim čekam da završim srednju i odma se selim natrag.
Več ove godine počinjem sa malim ulaganjima, kupujem oko 20 kg češnjaka i to ču zasaditi da vidim za probu kak to bude izgledalo i u prolječe sa prijateljem krečem u proizvodnju krumpira, oko pol rali, tak da sam se več počel baviti i bez mehanizacije, ali pomalo skupljam i čim skupim krečem u proizvodnju!
 
Tu od
25 Velj 2012
Poruka
587
Treba od necega poceti,nede to preko noci,bar ne nama malima.a sto se tice udruge bogec me je nagovorio I izgledalo je kao da ce se nesto dobro dogadati kad ono veliko NISTA!:icon_scratch:
 

Najnoviji postovi

Na vrh