ŠANANA
Dobro znana faca
- Tu od
- 23 Sij 2008
- Poruka
- 12,734
Dobio sam iz HPA ovo:
Dodjela kvote iz nacionalne pričuve za kvotnu godinu 2013/2014.
U tablici je navedeno sljedeče:
...
...
Kvota za isporuku mlijeka: 10,089 kg
...
Isporučena količina mlijeka u razdoblju travanj-studeni 2013.: 7,917 kg
...
Korigirana količina isporučenog mlijeka: 7,675 kg
Prekoračenje kvote A na godišnjoj razini: NE
Tražiti dodatnu kvotu A iz nacionalne pričuve: DA
U nastavku piše sljedeće:
PG koje prekoračuje kvotu, sukladno članku8, stavak3. pravilnika o sustavu proizvodnih ograničenja u sektoru mlijeka treba najkasnije do 28. veljače za tekuću kvotnu godinu, HPA podnijeti zahtjev za dodatnu kvotu iz nacionalne pričuve na obrascu 1.
Ukoliko u retku Tražiti dodatnu kvotu A iz nacionalne pričuve stoji "DA" molim popunite Obrazac 1 - Dodjela kvote iz nacionalne pričuve i pošaljite ga najkasnije do 28.02.2014. na adresu HPA...
E sad to meni nije nikaj jasno. Niti sam prekoračio godišnju kvotu, a bome nisam ni tražio dodjelu kvote iz nacionalne pričuve i sad me najviše zanima dali da tražim to dodatnu kvotu, odnosno dal sam ju dužan tražiti ili da zanemarim taj dopis??
I kakvi su penali ako se ne ispuni godišnja kvota?
Molim vas koji ste to dobili, a dobili ste sigurno da mi to malo pojasnite!:icon_scratch:
I dajte me podsjetite koja je bila referentna godina dal 2010. ili 2011. ??
Dodjela kvote iz nacionalne pričuve za kvotnu godinu 2013/2014.
U tablici je navedeno sljedeče:
...
...
Kvota za isporuku mlijeka: 10,089 kg
...
Isporučena količina mlijeka u razdoblju travanj-studeni 2013.: 7,917 kg
...
Korigirana količina isporučenog mlijeka: 7,675 kg
Prekoračenje kvote A na godišnjoj razini: NE
Tražiti dodatnu kvotu A iz nacionalne pričuve: DA
U nastavku piše sljedeće:
PG koje prekoračuje kvotu, sukladno članku8, stavak3. pravilnika o sustavu proizvodnih ograničenja u sektoru mlijeka treba najkasnije do 28. veljače za tekuću kvotnu godinu, HPA podnijeti zahtjev za dodatnu kvotu iz nacionalne pričuve na obrascu 1.
Ukoliko u retku Tražiti dodatnu kvotu A iz nacionalne pričuve stoji "DA" molim popunite Obrazac 1 - Dodjela kvote iz nacionalne pričuve i pošaljite ga najkasnije do 28.02.2014. na adresu HPA...
E sad to meni nije nikaj jasno. Niti sam prekoračio godišnju kvotu, a bome nisam ni tražio dodjelu kvote iz nacionalne pričuve i sad me najviše zanima dali da tražim to dodatnu kvotu, odnosno dal sam ju dužan tražiti ili da zanemarim taj dopis??
I kakvi su penali ako se ne ispuni godišnja kvota?
Molim vas koji ste to dobili, a dobili ste sigurno da mi to malo pojasnite!:icon_scratch:
I dajte me podsjetite koja je bila referentna godina dal 2010. ili 2011. ??